Facebook Dutch Beach Trail
Instagram Dutch Beach Trails
Twitter Dutch Beach Trails

Lopen doen we van nature, trail running is een vak! De Dutch Beach Trail to Start, brengt je dat vak met veel plezier bij. Nooit aan sport gedaan? Altijd al fit willen zijn? Of hardloop je alleen op de weg en zou je wel eens op oneffen paadjes door de duinen, de bossen en het strand willen lopen? Of wil je het trail runnen eens professioneler willen aanpakken? Kies dan voor de Dutch Beach Trail to Start. We geven je alle onmisbare informatie over voeding, het voorkomen van blessures, de geschikte training en de techniek van trail running. En niet vergeten het materiaal, van de meest geschikte schoenen tot een perfect passende rugzak.

Trail to Start!

Clinics, workshops, lezingen!

100 dagen programma!

Samen met een groot aantal specialisten zullen we clinics, workshop en lezingen houden. En natuurlijk hoort hier ook een rondje trailrunnen bij. Wil je op de hoogte gehouden worden van onze clinics, workshops en lezingen? Hou dan onze website, Facebook pagina, Twitter en Instagram in de gaten of schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.

Ben je niet gewend om te hardlopen op onverharde paden? Of loop je wel al hard maar wil je een overstap maken naar het trailrunnen? Neem dan deel aan ons 100 dagen programma. In 100 dagen bereiden we je voor op onze Start to Trail afstand van 10 km of voor de liefhebbers de Mini Trail van 20 km. Het programma staat onderleiding van professionele looptrainers, aangevuld door specialisten op het gebied van trailrunnen in binnen- en buitenland.