Facebook Dutch Beach Trail
Instagram Dutch Beach Trails
Twitter Dutch Beach Trails

Programma!

Starttijden!

De Pier!

Zodra we het definitieve programma hebben, zullen we dat hier met jullie delen. De start en de finish vind in ieder geval plaats onder De Pier van Scheveningen. 

De definitieve starttijden zijn nog niet bekend. Vanwege de verschillende afstanden zullen de deelnemers van de verschillende afstanden na elkaar starten. De opzet is dat de eerste start plaats vind om 10.00 uur op zaterdag 4 juni. Afhankelijk van het weer en de verwachte aantallen strandbezoekers kan de starttijd vervroegd worden. 

De Pier is de host van de Dutch Beach Trails. Het ophalen van de startnummers op de dag zelf vind plaats in het voorste gedeelte van De Pier. De prijsuitreikingen vinden plaats op het bovendek bij goed weer of in De Pier als het weer minder goed zal zijn. In De Pier zijn verschillende toiletunits voor vrouwen en mannen waar alle deelnemers gratis gebruik van kunnen maken. En De Pier beschikt natuurlijk over diverse horecagelegenheden waardoor het er goed toeven is. Voor de deelnemers zelf voor het evenement en er na, maar natuurlijk ook voor je supporters.