Facebook Dutch Beach Trail
Instagram Dutch Beach Trails
Twitter Dutch Beach Trails

Start to Trail!

Mini Trail!

Trail!

Zodra het definitieve parcours bekend is zullen we dat hier melden. Voor aanvang van het evenement zullen we ook een gpx-bestand hier plaatsen die je dan op je horloge kunt zetten. De start en de finish vind plaats onder De Pier van Scheveningen. Dat betekent dat het eerste gedeelte van de Dutch Beach Trails over het strand gaat van Scheveningen richting Wassenaar en ook weer via het strand terug naar de finish. Bij het bepalen van de datum hebben we rekening gehouden met het getij. Op zaterdag 4 juni is er aflopend tij waardoor er een goed beloopbaar en hard stuk strand is.

Waar de 10 km Start to Trail maar een klein deel van het prachtige natuurgebied Meijendel aandoet, beslaat de 20 km Mini Trail een groot deel van het toegankelijke Meijendel. De start is ook weer onder De Pier net als bij de andere afstanden. In plaats van direct Meijendel in te gaan, ga je eerst nog een pittig stukje door de duinen, parallel aan het strand alvorens je Meijendel betreed. Via schelpenpaadjes, duinpaadjes, bospaadjee en mulle zandduinen vervolg je, je weg door Meijendel om via het strand weer terug te gaan richting De Pier waar de finish is.

Het parcours van de 35 km Trai houden we nog even geheim. Twee ervaren trailrunners zijn het parcours nog aan het testen en samen met de verantwoordelijke duinwachter wordt het parcours definitief gemaakt. In deze trail kom je alles tegen. Strand, duinpaadjes, schelpenpaadjes, bospaadjes, mulle zandduinen en op het einde weer een stukje strand richting De Pier van Scheveningen. Een pittige trail, maar wel een hele mooie.