Facebook Dutch Beach Trail
Instagram Dutch Beach Trails
Twitter Dutch Beach Trails

Afstanden!

Er zijn drie verschillende afstanden:
10 km - 20 km en 35 km.

Bewegwijzering!

De routes worden gemarkeerd met vlaggen, borden, paaltjes en linten. Op verschillende plekken staan vrijwilligers die de weg wijzen. Let onderweg goed op de uitgezette bewegwijzering. In aanloop naar het evenement zelf, zullen we van iedere afstand ook het gpx-bestand online zetten die je op je horloge kunt zetten.

Deelnamelimieten!

Deelnamevoorwaarden!

Vanwege het natuurgebied Meijendel stellen we een limiet van 550 deelnemers. Dus zorg dat je er snel bij bent. Wil je op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Elke deelnemer dient over een goede conditie te beschikken. Daarnaast dien je op de twee langste afstanden ervaring te hebben met lopen over onverhard terrein. Deelname is geheel op eigen risico en verantwoording. De Dutch Beach Trails is niet verantwoordelijk of (gedeeltelijk) aansprakelijk voor ongevallen en/of ziektevan deelnemers, voor verlies van bezittingen of elk ander door de deelnemers geleden nadeel.

De organisatie behoudt zich het recht de route, start- en/of finishtijden en/of plaatsen te wijzigen of de Dutch Beach Trails geheel of gedeeltelijk af te gelasten op grond van extreme weersomstandigheden of andere calamiteiten. Er bestaat dan geen recht op teruggave van het inschrijfgeld en vergoeding van (im)materiƫle schade.

Door middel van jouw inschrijving voor dit evenement ga je akkoord met bovenstaande deelnamevoorwaarden.

Start en Finish locatie!

De start en de finish vind plaats onder De Pier van Scheveningen op het strand. Vanaf De Pier rennen de deelnemers richting Wassenaar over het strand. Afhankelijk van de gekozen afstand gaan de deelnemers of de trappen op richting het natuurgebied Meijendel of lopen ze door tot de Meijendelseslag om daar het natuurgebiedd Meijendel in te gaan. Alle deelnemers lopen over het strand terug naar de finish onder De Pier.

Bekervrij evenement!

De Dutch Beach Trails is een bekervrij evenement. Op de verschillende drankposten zijn er dus ook geen bekertjes aanwezig. Neem daarom zelf een herbruikbare beker mee om te gebruiken bij de drankposten of bestel deze bij je inschrijving. 

De Dutch Beach Trails wordt georganiseerd op het strand, in de duinen en in het prachtig natuurgebied Meijendel. We dienen het gebied te gebruiken zonder het gebied en de dieren die er wonen onnodig te belasten. Neem daarom altijd je eigen afval mee en gooi het niet weg. Denk aan afval van energiegels en -repen, plastic zakjes etc. Ook in het najaar en volgend jaar willen we graag weer een trailrunningevenement organiseren.  We rekenen dan ook op je medewerking en vragen je ook andere deelnemers hier op te attenderen. Deelnemers die zich niet aan deze spelregels houden kunnen door de wedstrijdleiding worden gediskwalificeerd.

Milieu!