Facebook Dutch Beach Trail
Instagram Dutch Beach Trails
Twitter Dutch Beach Trails

In 2016 wordt een gloednieuw evenement georganiseerd, de Dutch Beach Trail. Met afstanden van 10, 20 en 35 km is de Dutch Beach Trail geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren trailrunner. En met routes over het strand en duinen van Scheveningen, Wassenaar en Katwijk belooft het een fantastische ervaring te worden.

Het natuurgebied van Meijendel en de stranden van Scheveningen, Wassenaar en Katwijk zijn bij uitstek geschikt voor trailrunning. Er is strand, er zijn duinen en er is bos. Je loopt over het strand, duinpaadjes, schelpenpaadjes en bospaadjes. Omringt door de prachtige en vooral afwissellende natuur.


 

Media!

Meer weten?

Met alle plezier vertellen we meer over onze plannen voor het organiseren van een nieuw trailrunning evenement op het Scheveningse strand, de duinen en het prachtige natuurgebied van Meijendel. We hebben een groot aantal hoge resolutie foto's en wekelijks komen hier nieuwe bij die gebruikt kunnen worden in publicaties. 

Wil je de parcoursen van de Dutch Beach Trails eens zelf ervaren? Geen enkel probleem, we gaan graag een rondje met je lopen. Maar we kunnen natuurlijk ook een kopje of koffie drinken bij onze partner De Pier op Scheveningen.

Persberichten!